Welkom bij Van der Zanden Taxi & Tours

Van der Zanden Taxi & Tours is één van de grootste taxicentrales in de regio Helmond en zorgt voor uw gewenst individueel- of groepspersonenvervoer en touringcarvervoer.

Al jaren brengen wij u naar uw gewenste bestemming op uw gewenste tijd. Veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid stellen wij daarbij voorop. Of u nu op zoek bent naar een taxirit voor uw ziekenhuisbezoek, zakelijk vervoer of luchthavenvervoer: Van der Zanden Taxi & Tours staat garant voor een goede rit.

Wij zijn het enige Helmondse taxibedrijf dat is aangesloten bij het landelijke TX-Keur en het internationaal keurmerk ISO 9001. Het TX-keurmerk wordt uitgereikt aan taxibedrijven die voldoen aan strenge eisen. Zo is ons wagenpark niet ouder dan 10 jaar, zijn uw ritten volledig verzekerd, hebben onze chauffeurs EHBO certificaten en is onze bedrijfsvoering goedgekeurd.

Zakelijk vervoer

Wij hebben een aantal luxe auto’s in ons wagenpark waarin wij u met gepaste klasse naar locaties in binnen en buitenland kunnen brengen. Directieleden, managers en al uw zakenrelaties kunnen bij Van der Zanden Taxi & Tours per luxe auto, Mercedes S, E of C klasse, naar het bedrijf, hotel of vliegveld worden gebracht.

Touringcarvervoer

Op zoek naar een goed en betrouwbaar Touringcarbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Zanden Taxi & Tours uit Helmond. Wij bieden bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en andere groepen 'busverhuur op maat'. Dat houdt in dat wij uw dagtocht, meerdaagse reis of feestavond van A tot Z kunnen verzorgen. Een moderne vloot touringcars inclusief professionele chauffeurs staat geheel tot uw beschikking. Ongeacht duur, bestemming en het aantal personen dat vervoert moet worden. 

Zittend ziekenvervoer

Wilt u een taxi bestellen om naar het ziekenhuis of een andere zorginstelling vervoerd te worden, dan kunt u bij ons terecht. 

Wij rijden voor alle ziekenfondsen en instellingen. Als u gebruik maakt van onze diensten raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, als blijkt dat u de kosten niet kunt declareren.