Zakelijk vervoer

Wanneer u een zakelijke afspraak heeft, dan is het belangrijk dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Wanneer u op zakenreis  gaat of u bezoek ontvangt wilt u verzekerd zijn dat iedereen op de juiste tijd en plaats arriveert.

Onze luxe taxi’s halen u of uw gasten van en naar iedere plek in Nederland en daarbuiten. Of u nu naar uw bedrijf moet, het hotel of het vliegveld, wij brengen u graag.

De wagens

De Luxe auto's, Mercedes-Benz S, E of C klasse, Vito zijn een stille rijdende werkplek of kunnen u juist een moment van rust bieden. Onze comfortabele Business taxi's bieden plaats aan maximaal 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien.

Voor groepen tot 8 personen hebben wij VIP bussen in ons wagenpark, waardoor wij ook grotere groepen in alle luxe kunnen vervoeren.

Betaling

Of u nu met ons rijdt met eenmalige reservering of een contract: u ontvangt de factuur achteraf op uw bedrijf. Dit brengt gemak voor directieleden, managers en zakenrelaties.

Pin en creditcard

U kunt bij ons betalen met Pin en creditcard.

Uw zakelijk vervoer aanvragen

Wilt u gebruik maken van het zakelijk vervoer dan kunt u contact met ons opnemen via (0492) 511 517 of via info@taxivdzanden.nl. Wij kunnen u vooraf vertellen wat de kosten zijn.