Wij zijn van der Zanden Taxi & Tours

Van der Zanden Taxi & Tours is één van de grootste taxi- en touringcarcentrale in de regio Helmond en zorgt voor uw gewenst individueel- en of groepspersonenvervoer. Al jaren brengen wij u naar uw gewenste bestemming op uw gewenste tijd. Veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid stellen wij daarbij voorop. Of u nu op zoek bent naar een taxirit voor uw ziekenhuisbezoek, zakelijkvervoer of luchthavenvervoer: van der Zanden Taxi & Tours staat garant voor een aangename rit.

Als één van de oudste taxibedrijven uit Helmond hebben wij een lange ervaring met het personenvervoer. Opgericht in 1954 verzorgt ons familiebedrijf al vier generaties lang taxi- en touringcarritten met verschillende reisdoelen. Zowel onze medewerkers als passagiers merken dat wij een persoonlijk bedrijf zijn.

Veiligheid

Ieder jaar wordt onze taxi- en touringcarbedrijf getest op hoge kwaliteitseisen. Het TX-keur is een landelijke kwaliteitskeurmerk staat voor vakkundige chauffeurs, comfortabel en veilig taxivervoer. Hierbij staat uw rit centraal. In 2004 is het TX-keur opgezet en vanaf die tijd voldoen wij aan alle eisen die zij stellen aan kwaliteitstaxi’s. Ook hebben wij in 2018 het ISO 9001 certificaat mogen ontvangen voor ons kwaliteitssysteem.

Flexibel

Als middelgroot taxi- en touringcarbedrijf met ongeveer 90 medewerkers zullen wij er alles aan doen u, ongeacht groepsgrootte, samenstelling of het reisdoel, te brengen naar uw bestemming. Ons uitgebreide wagenpark van 63 wagens en touringcars biedt u de ruime keuze, voor uw gewenste rit.

Betrouwbaar

Afgelopen jaren hebben wij een goede relaties opgebouwd met onze vaste klanten. Zij kiezen voor onze betrouwbaarheid. Wij komen op tijd voorrijden, zodat u tijdig op de juiste bestemming arriveert.

" Maak ook de keuze voor van der Zanden Taxi & Tours. "