Rolstoelvervoer

Onze rolstoelvoertuigen voldoen aan de laatste eisen met betrekking tot het veilig vervoeren van rolstoelinzittende. Wij houden ons aan de richtlijnen van het Veilig Vervoer Rolstoelinzittende (VVR). Daardoor zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van rolstoelgebruikers en personen die gebruik maken van een scootmobiel. In onze Volkswagen Caddy’s is plek voor 4 personen en één rolstoel, zodat u gemakkelijk een dagje weg kunt met uw gezin. Of u nu een dagje op stap gaat of een bezoek brengt aan een zorginstelling, wij brengen u naar uw plek van bestemming.

Iedere bus is voorzien van een knielsysteem waardoor u gemakkelijk in en uit de taxi kunt rijden met de rolstoel. Veiligheid, comfort en betrouwbaar vervoer staat voorop bij onze dienstverlening. Een goedgekeurd vastzetsysteem en veiligheidsgordels en onze goede chauffeurs staan garant voor een fijne rit.

Uw rolstoelvervoer aanvragen

Voor speciale tarieven en/of reserveringen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale (0492) 511 517 of via info@taxivdzanden.nl. Wij kunnen u vooraf vertellen wat de kosten zijn.