Touringcar Deurne

Op zoek naar een goed en betrouwbaar Touringcarbedrijf voor uw feest, netwerk-event of uitje? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Zanden Tours. Wij bieden bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en andere groepen ‘busverhuur op maat’. Dat houdt in dat wij uw dagtocht, meerdaagse reis of feestavond van A tot Z kunnen verzorgen. Een moderne vloot touringcars inclusief professionele chauffeurs, vanuit Deurne, staat geheel tot uw beschikking. Ongeacht duur, bestemming en het aantal personen dat vervoert moet worden.

Betrouwbaar, veilig busvervoer vanuit Deurne

Voor iedere vervoerswens bieden wij een passende touringcar, of het nu gaat om een enkele transfer, een compleet verzorgde reis in binnen- of buitenland of een schoolreis. Vul het formulier in of bel met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende kostenopgave voor het vervoer van uw gezelschap vanuit Deurne. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, veilig busvervoer bent u bij Van der Zanden Tours aan het juiste adres.

Uw touringcarvervoer Deurne aanvragen

Voor speciale tarieven en/of reserveringen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale (0492) 511 517 of via info@taxivdzanden.nl. Wij kunnen u vooraf vertellen wat de kosten zijn.