Touringcar Helmond

Op zoek naar een goed en betrouwbaar Touringcarbedrijf voor uw feest, netwerk-event of uitje? Neem dan vrijblijvend contact op met Van der Zanden Tours uit Helmond. Wij bieden bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en andere groepen ‘busverhuur op maat’. Dat houdt in dat wij uw dagtocht, meerdaagse reis of feestavond van A tot Z kunnen verzorgen. Een moderne vloot touringcars inclusief professionele chauffeurs staat geheel tot uw beschikking. Ongeacht duur, bestemming en het aantal personen dat vervoert moet worden.

Betrouwbaar, veilig busvervoer

Voor iedere vervoerswens bieden wij een passende touringcar, of het nu gaat om een enkele transfer, een compleet verzorgde reis in binnen- of buitenland of een schoolreis. Vul het formulier in of bel met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende kostenopgave voor het vervoer van uw gezelschap. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, veilig busvervoer bent u bij Van der Zanden Tours aan het juiste adres.

Uw touringcarvervoer aanvragen

Voor speciale tarieven en/of reserveringen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale (0492) 511 517 of via info@taxivdzanden.nl. Wij kunnen u vooraf vertellen wat de kosten zijn.

Een greep uit de mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

Zakelijk touringcarvervoer

Het organiseren van een business trip brengt veel werk met zich mee. U wilt een goede indruk achterlaten bij uw gasten en de zakenreis tot een succes maken. Wij begrijpen dat en zorgen tot in de details voor de goede voorbereiding, uitvoering en afhandeling. 

Business Touringcar Helmond Neoplan City Liner-v2

Dagtocht of excursie

Een gezellig dagje uit met vrienden, familie, vereniging of gezelschap, waarbij alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Schoolreizen

Voor veel leerlingen is een schoolreisje het hoogtepunt van het schooljaar. Of dit nou naar een attractiepark, dierentuin, speeltuin of museum is. Belangrijk dus om als organisatie goed voor de dag te komen. Kies jij voor een van onze touringcars? Dan zorgen wij voor een comfortabele rit.

Schoolreisje Van der Zanden Taxi & Tours Helmond
Airport touringcar vervoer Van der Zanden Taxi & Tours Helmond vliegveld touringcar

Airport touringcarvervoer

Van der Zanden Tours regelt een zorgeloze start van uw vakantie of zakenreis. Punctualiteit en een goede service zijn erg belangrijk om uw vliegreis onbezorgd te kunnen beginnen. Door inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een aangename reis.

Pendeldienst

Het komt regelmatig voor dat de parkeergelegenheid bij een feest, evenement of beurs zeer beperkt is en grote parkeergelegenheden zijn vaak verder weg. Pendeldienst waarbij reizigers worden vervoerd van A naar B zijn hierbij ideaal. Om uw gasten niet te laten lopen bieden wij pendeldiensten aan en vervoeren wij uw gasten van de parkeer locatie naar bijvoorbeeld een evenement locatie.

Pendeldienst touringcar vervoer Van der Zanden Taxi & Tours Helmond