Concert & evenementenvervoer

Binnenkort naar een evenement of concert en bent u op zoek naar vervoer?

Van der Zanden Tours is de specialist als het gaat om touringcar en busvervoer naar evenementen. De touringcar of bus is een goed alternatief voor de auto: Geen tijd verloren met het zoeken naar parkeerplek, hoge parkeerkosten en gezellig met z’n allen op pad.

Wij zorgen dat u ruim van te voren wordt opgehaald door een van onze touringcars bij een opstapplaats bij u in de buurt en op tijd bij het gewenste evenement aankomt. Na afloop van het concert brengen wij u weer zorgeloos terug.

Met zekerheid van A naar B

Wij zorgen dat u ruim van te voren wordt opgehaald door een van onze touringcars bij een opstapplaats bij u in de buurt en op tijd bij het gewenste evenement aankomt. Na afloop van het concert brengen wij u weer zorgeloos terug. Wij zorgen dat u ruim van te voren wordt opgehaald door een van onze touringcars bij een opstapplaats bij u in de buurt en op tijd bij het gewenste evenement aankomt. Na afloop van het concert brengen wij u weer zorgeloos terug.

Uw touringcarvervoer aanvragen

Voor speciale tarieven en/of reserveringen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze centrale (0492) 511 517 of via info@taxivdzanden.nl. Wij kunnen u vooraf vertellen wat de kosten zijn.